Viktor Verhulst over bijna-doodervaring: "Het is een mirakel dat ik dat heb overleefd"

231107viktorverhulstplay4
Viktor Verhulst droomt luidop over zijn toekomst met Sarah Puttemans, met wie hij intussen al drie jaar samen is. Gert Verhulsts zoon wil er dan ook geen gras meer over laten groeien. “Het leven is te kort”, denkt hij erover. En daar kan Viktor over meespreken.
Met Sarah Puttemans is Viktor Verhulst aan zijn derde relatie toe, en volgens hem zal het daarbij blijven ook. “Het leven is kort en ik vind dat je geen tijd moet verspillen aan relaties waarvan je niet gelooft dat ze zullen standhouden”, denkt Gert Verhulsts zoon erover in de YouTube-reeks ‘Open Kaart’. “Ik denk echt dat Sarah en ik elkaar gevonden hebben.” De twee denken zelfs al voorzichtig na over de volgende stappen in hun relatie: trouwen en kinderen.
Zoals hij al zei: “het leven is kort”. Dat beseft Viktor als geen ander sinds zijn bijna-doodervaring van vier jaar geleden. “Ik zat achter het stuur op de snelweg, en ik voelde me heel moe”, vertelt de presentator. “Ik was in slaap aan ‘t vallen en op een gegeven moment besloot ik het los te laten. Even die ogen lekker toedoen.” Maar toen hij wakker schoot, zag Viktor dat hij recht op een file afstevende.

Mirakel

“Ik rukte aan m’n stuur, en daardoor reed ik een vrachtwagen aan”, vervolgt de mediafiguur. Vier keer ging de wagen van Viktor over de kop. “En m’n auto eindigde ondersteboven. Het is een mirakel dat ik daar heelhuids ben uitgekomen”, beseft hij. Het heeft Viktor duidelijk aan het denken gezet: “Sindsdien probeer ik lange ritten op m’n eentje te vermijden.”