Voormalige Hooverphonic-zangeres Luka Cruysberghs moet zware klap verwerken: "Ze is eraan gestorven" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Voormalige Hooverphonic-zangeres Luka Cruysberghs moet zware klap verwerken: "Ze is eraan gestorven"

Voormalige Hooverphonic-zangeres Luka Cruysberghs moet zware klap verwerken: "Ze is eraan gestorven"

Luka Cruysberghs, die in 2017 ‘The Voice van Vlaanderen’ won en tot eind 2020 in Hooverphonic zong, moest onlangs een zware klap verwerken. De 22-jarige zangeres verloor haar grootmoeder aan alzheimer. Met haar nieuwste nummer brengt ze een prachtig eerbetoon aan haar oma.

Luka’s nieuwe nummer ‘Need You In The Light’ is een eerlijk en emotioneel eerbetoon haar grootmoeder, die overleed nog niet zo lang geleden aan de gevolgen van alzheimer. In de tekst beschrijft de zangeres hoe het is om iemand te verliezen aan deze vreselijke ziekte, iemand van wie je houdt, die langzaam vergeet wie je bent. Bovendien ontroert Luka in de videoclip met enkele hartverwarmende beelden van haar overleden oma.

Het is geen toeval dat Luka deze pakkende ballade juist vandaag uitbracht. “Er kon geen geschiktere dag zijn als 21 september: Wereld Alzheimer Dag”, denkt de zangeres erover in het persbericht van Stichting Alzheimer Onderzoek.

Meter

Daarmee maakte Luka ook meteen bekend dat zij de de rol van meter/ambassadrice van Stichting Alzheimer Onderzoek op zich zal nemen. Zo vergezelt de zangeres Hugo Sigal, die al even peter is van de organisatie. De zanger moest bijna een jaar geleden afscheid nemen van zijn grote liefde Nicole Josy, die al een hele tijd aan alzheimer leed.

Populair

Laatste nieuws