Vrouw van 'Familie'-acteur Gunther Levi in het ziekenhuis na zwaar ongeluk Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Vrouw van 'Familie'-acteur Gunther Levi in het ziekenhuis na zwaar ongeluk

Vrouw van 'Familie'-acteur Gunther Levi in het ziekenhuis na zwaar ongeluk

Slecht nieuws ten huize Levi. De ‘Familie’-acteur moest met zijn vrouw halsoverkop naar het ziekenhuis. Zij heeft namelijk een zwaar ongeval achter de rug.

Charlotte Nollet, echtgenote van Gunther Levi, is pijnlijk terechtgekomen na een lelijke val van haar paard. “Ik ben uit mijn beugel gegaan tijdens het galopperen. En toen ben ik ook de controle verloren”, vertelt Charlotte in Het Nieuwsblad. “Ik ben vrij groot, dus ik krijg ook een vrij groot paard”, klinkt het nog. Extra pijnlijk dus, want het was een hoge val.

Charlotte heeft er helaas vier gebroken wervels aan overgehouden. Aan kaartjes, ballonnen en beterschapswensen geen gebrek, maar aangenaam is anders. “Lichamelijk is het zwaar en afzien, maar dat geneest met de tijd”, geeft Charlotte toe op Instagram. Maar emotioneel is het nog zwaarder.

“Hier liggen, niets kunnen doen, nutteloos zijn, het maakt me doodongelukkig. Dat we maar snel enkele weken verder zijn”, wenst Charlotte luidop. Ze heeft nog een lange revalidatie voor de boeg, minstens zes weken. “Maar eerst moet ik het dag per dag bekijken. Nu lig ik in een ziekenbed in de woonkamer”, aldus Gunthers echtgenoot.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws