VTM NIEUWS-gezicht Hannelore Simoens wordt voor het eerst mama en onthult geslacht van haar baby Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

VTM NIEUWS-gezicht Hannelore Simoens wordt voor het eerst mama en onthult geslacht van haar baby

VTM NIEUWS-gezicht Hannelore Simoens wordt voor het eerst mama en onthult geslacht van haar baby

Aandachtige kijkers konden het gisteren al opmerken in ‘VTM NIEUWS’, maar Hannelore Simoens (33) is in blijde verwachting van haar eerste kindje. De journaliste steekt haar geluk niet onder stoelen of banken, net zoals het geslacht van de kleine spruit.

The word is out: Hannelore Simoens is zwanger! De opmerkzame ‘VTM NIEUWS’-nieuwskijker had het gisterenavond misschien al in de gaten, maar de 33-jarige wetstraatjournaliste zat met een bolle babybuik op de set. Half december mogen zij en haar vriend hun eerste kindje samen verwelkomen. En het wordt…. een meisje!

Hannelore, die onlangs nog deelnam aan ‘Special Forces: Wie durft wint’, is al vele jaren samen met haar vriend. Een baby is voor haar dan ook de kers op de taart. “Onze dochter is heel welkom”, glundert de journaliste in Het Laatste Nieuws. “De zwangerschap verloopt ook heel goed, ik mag niet klagen”, reageert ze.

Afwezigheid

Maar een zwangerschap betekent natuurlijk dat Hannelore even van het scherm zal verdwijnen. De kijker zal haar vanaf december moeten missen, maar in maart staat de journaliste weer paraat, mooi op tijd voor de verkiezingen dus.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws