"Was nogal riskant": Julia Boschman krijgt het deksel op de neus bij K3 Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

"Was nogal riskant": Julia Boschman krijgt het deksel op de neus bij K3

"Was nogal riskant": Julia Boschman krijgt het deksel op de neus bij K3

K3 is weer compleet. Na haar welverdiende zwangerschapsrust staat Hanne vanaf zaterdag weer op het podium naast Marthe en Julia en trappen ze met zijn drietjes hun gloednieuwe show ‘Vleugels’ af. Al zal die niet volledig lopen zoals de drie zangeressen gehoopt hadden.

Voor Julia Boschman is de ‘Vleugels’-show intussen al haar tweede tour met K3. Waar ze de eerste tour zonder Hanne Verbruggen moest afsluiten, is ze nu in de zevende hemel dat haar hartsvriendin weer van de partij is. “Dat voelt gewoon weer vertrouwd, hoe het hoort te zijn”, zegt de blondine dolenthousiast in HLN Showbits. “Marthe en ik zijn heel blij zijn dat ze terug is, want het begon voor ons ook een soort leegte te worden.”

Goed nieuws voor Julia dus, want het wachten is voorbij. Zaterdag gaat hun ‘Vleugels’-show van start in het Capitole Gent en betreden ze weer samen het podium. Daarmee stellen ze hun nieuwste album voor. En daarvoor kwam Julia met het perfecte idee op de proppen. "Voor de show wilden we echt heel graag écht vliegen”, vertelt ze aan Het Laatste Nieuws. 'Vleugels', what’s in a name?

Maar dat was buiten de grote bazen gerekend. “Onze entourage vond dat wat te riskant", klinkt het teleurgesteld. "We krijgen dus geen echte vleugels.” Helaas. Ze moesten dus met een andere oplossing komen. “De verhaallijn zit wel volledig in het thema. Er stort als het ware een engel neer op ons podium, die is iets kwijt en wij gaan hem helpen”, verklapt het K3’tje al.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws