"Wat een figuur!": Saartje Vandendriessche verbluft volgers met winterse bikinibeelden Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

"Wat een figuur!": Saartje Vandendriessche verbluft volgers met winterse bikinibeelden

"Wat een figuur!": Saartje Vandendriessche verbluft volgers met winterse bikinibeelden

Saartje Vandendriessche (48) probeert al jarenlang zo gezond mogelijk te leven. Zo gaat ze ook regelmatig zwemmen in koud water. Daar deelde ze nu ook een filmpje van op Instagram.

Saartje Vandendriessche is sinds haar ontslag bij de VRT niet bij de pakken blijven zitten. Zo legde ze zich toe op haar grootste passie: gezondheid. Het voormalige VRT-gezicht geeft ze sinds kort ook 'Energy bootcamps'.

En een van de dingen waar je volgens Saartje veel energie van krijgt, is door te zwemmen in koud water. Ze geeft zelf alvast het goeie voorbeeld op Instagram. "Waarom ik zo’n fan ben van een koudeprikkel?", schrijft ze bij een video waarop we haar het koude water zien trotseren. Haar volgers zijn alvast erg onder de indruk, ook van haar afgetrainde lichaam. “Wat een mooi, sportief lichaam!”, “Wat een figuur!” en “Spetter!”, klinkt het onder meer in de reacties.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws