"Wat een mooi baby'tje!": Stefaan Degand doet alle harten smelten met kiekje van pasgeboren dochter Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

"Wat een mooi baby'tje!": Stefaan Degand doet alle harten smelten met kiekje van pasgeboren dochter

"Wat een mooi baby'tje!": Stefaan Degand doet alle harten smelten met kiekje van pasgeboren dochter

Stefaan Degand en zijn partner Elien Hanselaer mochten op 10 maart een dochtertje verwelkomen. Op Instagram deelt de 45-jarige acteur nu ook een prachtig kiekje van zijn pasgeboren spruit.

Enkele maanden geleden raakte bekend dat Stefaan Degand al een tijdje opnieuw gelukkig is in de liefde nadat zijn vrouw Julie in 2017 overleed aan de gevolgen van een hersenvliesontsteking. Zo vormt de acteur al vier jaar een koppel met met actrice Elien Hanselaer (34), die onder meer te zien was in 'Professor T.'

Onlangs maakte het koppel bekend dat ze in verwachting waren van hun eerste kindje samen. Op 10 maart werd hun dochtertje geboren, die luistert naar de naam Ceres Nox Degand. Op Instagram heeft Stefaan nu ook een foto gedeeld van zijn pasgeboren dochtertje.

Wondermooie naam

Het regent dan ook felicitaties richting het koppel. “Proficiat! Wat een mooi baby'tje”, “Megadikke proficiat!”, “Wauw, gefeliciteerd! Ze is perfect!” en “Oh Stefaan, Elien en Mila, proficiat! Wat een prachtig kindje met een wondermooie naam!”, luidt het onder meer in de reacties onder de Instagrampost. Voor Stefaan is het zijn tweede kindje. Zo heeft hij al een dochtertje van 9 jaar, Mila.

2 claps
2 bezoekers

Populair

Laatste nieuws