"Wat een mooi en vrolijk ventje!": Sven de Leijer doet alle harten smelten met kiekje van zoontje Leo

221230SVENDELEIJERVRT
Sven de Leijer mocht eind vorig jaar een zoontje verwelkomen. Op Instagram heeft de 44-jarige presentator nu voor het eerst een foto gedeeld van zijn oogappel.
Eind december 2022 werden Sven de Leijer en zijn partner de trotse ouders van een zoontje, Leo. Een jaar eerder verloor het koppel nog hun ongeboren kindje, Bob, vlak voor de geboorte. 2024 kon dan ook niet beter beginnen voor het koppel.
"Ongelooflijk. Echt heerlijke tijden zijn het", vertelde de ‘Vrede op Aarde’-presentator vlak na de geboorte bij Radio2. "Het gaat supergoed. Leo is gewoon een doodnormaal kindje dat alles goed doet, dus dat is heel fijn", aldus Sven.

Halloween

Toch kregen we zijn zoontje nog niet te zien op sociale media, maar daar heeft de presentator nu verandering in gebracht. Zo deelde hij zopas een uiterst schattig kiekje van Leo op Instagram, die voor de gelegenheid verkleed is in halloweenoutfit. “Nooit gedacht dat ik iets ging hebben met Halloween”, schrijft Sven er toepasselijk bij. 
Zijn volgers zijn alvast helemaal ontroerd door het prachtige kiekje. “Te schattig dit”, “Wat een mooi en vrolijk ventje!”, “Oh zo cute!”, “Wat een mooi kindje!”, “Schattiger bestaat niet”, “Mooi ventje!” en “Wat een lieverd!”, klinkt het onder meer in de reacties.