"Wat een schoonheid!": Raphaëlla uit 'Love Island' doet Instagram crashen met foto's in minislipje Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

"Wat een schoonheid!": Raphaëlla uit 'Love Island' doet Instagram crashen met foto's in minislipje

"Wat een schoonheid!": Raphaëlla uit 'Love Island' doet Instagram crashen met foto's in minislipje

Raphaëlla Deuringer, vooral bekend van haar deelnames aan 'Love Island', trakteert haar Instagramvolgers regelmatig op pikante kiekjes van zichzelf. Nu pakt de brunette uit met enkele mooie vakantiekiekjes in bikini.

Raphaëlle Deuringer deed tweemaal mee aan 'Love Island', maar de ware vond ze daar niet. En ook haar relatie met profvoetballer Dante Vanzeir was geen lang leven beschoren. Maar de influencer geniet ook duidelijk van haar leventje als single.

Zo post Raphaëlla regelmatig kiekjes van de mooie reizen die ze maakt op Instagram. Daarbij pakt ze ook vaak uit met haar prachtige lichaam. Dat doet ze ook nu weer. Zo deelt Raphaëlla enkele sensuele bikinifoto's op Instagram. Haar volgers horen we alvast niet klagen.

Schoonheid

“Ja wadde”, “Looking hot”, “Hallo!”, “Prachtig!”, “Knapperd!”, “Wauw, zo sexy!”, “Knappe vrouw”, “Verbluffend mooi”, “Beauty!”, “Jij wordt echt knapper met de dag”, “Wow, wat een schoonheid!” en “Lekker ding”, klinkt het onder meer in de reacties onder de Instagrampost.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws