Wat een tegenslag! Viktor Verhulst krijgt plots deksel op de neus Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Wat een tegenslag! Viktor Verhulst krijgt plots deksel op de neus

Wat een tegenslag! Viktor Verhulst krijgt plots deksel op de neus

Viktor Verhulst en Kobe Ilsen scoren momenteel met hun allereerste single samen, ‘Nu Staan We Hier’. De radio’s draaien het constant en de reacties zijn lovend. Maar dat is ooit anders geweest. Hun begin als dj-duo was niet om over naar huis te schrijven.

“Het vreemdste dat we ooit hebben meegemaakt - ik denk dat we het er allebei over eens zijn -, was één van onze eerste boekingen”, steekt Viktor Verhulst van wal in HLN Showbits. “Dat was in Club Escape in Niel. Al onze feestjes daarvoor waren heel goed gegaan en we hadden er goesting in. Maar we kwamen daar toe en er was niemand. Letterlijk, bijna niemand”, vertelt de dj.

“We reden die parking op en er stond geen enkele auto. En Viktor nog heel optimistisch: ‘Iedereen komt gewoon met de fiets’”, pikt Kobe Ilsen in. Niet dus. “Dat was een beetje overmoedig. We komen binnen en de eigenaar zag er allesbehalve gelukkig uit”, vervolgt zijn dj-partner. En dan wisten ze hoe laat het was: in de zaal stond nog geen 40 man. “Tien minuten voor ons optreden stonden we buiten nog te bekomen: ‘Shit, hoe gaan we dat hier doen’. En toen vertrok er nog zo’n groepje van 20 man naar huis. Echt, hé”, klinkt het.

Deuk in ego

“Ons ego kreeg ineens een enorme deuk”, herinnert Kobe zich levendig. “Maar dat heeft ons wel met de voeten op de grond gezet. Op dat moment was dat wel belangrijk”, denkt Viktor erover. “En we hebben die 15 mensen wel een mooie avond bezorgd. We hebben gespeeld alsof er 5000 man was”, belooft hij. “Ik denk dat de club ook niet meer bestaat ondertussen. Na ons moesten ze de boeken toedoen”, lacht Kobe ten slotte.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws