"Wat lijk je op haar": Mathias Sercu deelt aangrijpende foto van overleden mama Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

"Wat lijk je op haar": Mathias Sercu deelt aangrijpende foto van overleden mama

"Wat lijk je op haar": Mathias Sercu deelt aangrijpende foto van overleden mama

Mathias Sercu maakt geen gemakkelijke tijden door. Zo lijdt zijn zoon Tore, amper 24 jaar, aan een agressieve kanker. Hij zal ook niet meer genezen. Ook zijn broer Sam vecht tegen de vreselijke ziekte. Op sociale media komt de acteur helaas opnieuw met slecht nieuws.

Het is een moeilijke dag voor Mathias Sercu, die we onder andere kennen uit ‘Chantal’, ‘Eigen kweek’ en ‘Marsman’. Op Instagram staat de acteur stil bij het verlies van zijn moeder, Brie Schmidt. Het is namelijk exact tien jaar geleden dat hij afscheid van haar moest nemen. Mathias’ mama kwam op haar 77ste om het leven bij een zwaar verkeersongeval.

“Tien jaar al lieve mama, wijze mooie vrouw, en elke dag aanwezig”, schrijft de acteur en regisseur bij een foto van zijn moeder. Een moeilijke dag dus. Gelukkig kan Mathias op de steun van zijn volgers rekenen. “Heel veel sterkte”, “Ik ken het gevoel”, “Koester die herinneringen”, “Wat een mooie foto”, “Mooie, wijze vrouw”, “Wat een warme vrouw, met veel wijsheid”, “Oh, je lijkt op haar” en “Twee druppels water”, schrijven ze in de reacties.

“Ze kan alleen maar trots zijn, Mathi”, besluit acteur Rik Verheye. Ook Lize Feryn en Hilde De Baerdemaeker laten hartjes achter in de reacties.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws