"Wat lijken ze op hun mama": Nathalie Meskens doet alle harten smelten met schattige beelden van haar kindjes Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

"Wat lijken ze op hun mama": Nathalie Meskens doet alle harten smelten met schattige beelden van haar kindjes

"Wat lijken ze op hun mama": Nathalie Meskens doet alle harten smelten met schattige beelden van haar kindjes

Nathalie Meskens geniet op dit eigenste moment van een welverdiende vakantie op Ibiza met haar vriend Nadim en hun twee oogappels, Lima (3) en Loé (1,5). Daar deelt ze nu enkele hartverwarmende beelden van, die meteen een lach op het gezicht toveren.

In maart 2020 is Nathalie Meskens voor de eerste keer mama geworden, van haar dochtertje Lima. Amper anderhalf jaar later volgde een broertje, Loé. “Mijn kinderen zijn het grootste cadeau zijn dat ik mezelf kon wensen”, glunderde de presentatrice recent nog in Het Nieuwsblad. “De liefde die ik voor hen voel, is zo puur. Zo onvoorwaardelijk. Zo vanzelfsprekend.”

Dat ze haar kinderen graag ziet, is eraan te zien. Op Instagram pronkt ze vol trots met haar twee oogappels, in een video vol prachtige foto’s van haar kindjes en eentje waarin broer en zus de tijd van hun leven beleven aan het zwembad. “Echt, hoe schattig zijn die twee?”, “Prachtige kindjes”, “Zo’n schatjes”, “Duidelijk twee deugnietjes”, “Ik ben meteen verliefd”, “Twee druppels water” en “Ze lijken zo goed op de mama”, klinkt het in de reacties.

Waterrat

“Wat worden ze snel groot”, merkt iemand op. Want wat bovendien ook niemand is ontgaan, is dat de kleine Lima op amper 3-jarige leeftijd al zo goed kan zwemmen. “Amai, die kleine zwemt al”, “Wat kan ze al goed zwemmen”, “Wauw, zo duiken al”, “Om trots op te zijn” en “Die babyzwemlessen hebben duidelijk hun vruchten afgeworpen”, reageren Nathalies volgers verbluft.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws