"Wauw, die ogen": Pat Krimson pronkt met zijn 10-jarige dochter, die sprekend op hem lijkt Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

"Wauw, die ogen": Pat Krimson pronkt met zijn 10-jarige dochter, die sprekend op hem lijkt

"Wauw, die ogen": Pat Krimson pronkt met zijn 10-jarige dochter, die sprekend op hem lijkt

Eerder dit jaar gaven Pat Krimson en Loredana De Amicis elkaar hun jawoord. De Limburgse dj had al een dochter, Troy (10), uit zijn vorige relatie. Die laat hij nu vol trots aan zijn volgers zien.

Pat Krimson is al enkele jaren gelukkig samen met Loredana De Amicis. Op valentijn stapten de twee dit jaar ook in het huwelijksbootje. Maar een kindje zal er in ieder geval niet meer komen. “Nee, dat stadium zijn we gepasseerd”, zei Pat onlangs nog in Het Belang van Limburg.

De dj is in november 2012 namelijk al eens papa geworden. Samen met zijn toenmalige partner Jolijn Steegen kreeg hij een dochtertje, Troy. Inmiddels is Troy al 10 jaar oud. Op Instagram deelt Pat nu een zeldzame foto met zijn oogappel. “Only love”, schrijft hij erbij. En meteen spring één iets heel duidelijk in het oog.

Twee dezelfde!

“Prachtige foto van vader en dochter”, “Knap duo” en “Schattige meid”, willen zijn volgers kwijt. Maar wat hen vooral is opgevallen: “Oh, ze lijkt op jou”, “Twee druppels water de papa”, “Wauw, die oogjes” en “Dezelfde twee met mezelf mooie blauwe ogen!”

Populair

Laatste nieuws