"Wauw": Julie Vermeire deelt knappe vakantiekiekjes vanuit New York City Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

"Wauw": Julie Vermeire deelt knappe vakantiekiekjes vanuit New York City

"Wauw": Julie Vermeire deelt knappe vakantiekiekjes vanuit New York City

Julie Vermeire vertoeft momenteel in the big apple en daar geniet ze met volle teugen van. Ook haar volgers kunnen een beetje mee genieten van deze citytrip, want de blondine post geregeld leuke beelden op sociale media.

Veel mensen zullen Julie Vermeire beter kennen als de dochter van Jacques Vermeire. Zopas schitterden ze nog samen in hun eigen realityreeks 'De Vermeires'. Echter maakte de papa van Julie recent nog slecht nieuws bekend, want er zal geen tweede seizoen van het programma gemaakt worden. De bakken kritiek die de familie te verduren kreeg, werd te veel voor Jacques.

We zullen dus niet langer het leven van Julie op de voet kunnen volgen op tv, maar gelukkig houdt ze haar volgers op Instagram vaak op de hoogte over wat ze doet. Momenteel is ze op vakantie in de Verenigde Staten en daar laat ze ook heel wat leuke kiekjes van zien. Nu deelt ze opnieuw een toffe fotoreeks van haar tripje.

Onder de indruk

Haar volgers vinden het alvast geweldig om deze plaatjes te zien en ze laten ook enorm veel lieve berichtjes achter in de comments. "Knapperd", "Mooi", "Prachtige foto's, Julie", "Golden woman", "Je hebt een prachtige jumpsuit aan, staat je beeldig", "Mooie, prachtige dame", "Heel tof" en "Geniet ervan", reageren zij onder meer.

Populair

Laatste nieuws