Wendy uit 'Blind Getrouwd' is niet langer single: dit is haar nieuwe vriend Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Wendy uit 'Blind Getrouwd' is niet langer single: dit is haar nieuwe vriend

Wendy uit 'Blind Getrouwd' is niet langer single: dit is haar nieuwe vriend

'Blind Getrouwd'-ster Wendy Dirven deelt geweldig nieuws over haar liefdesleven op Instagram, want ze heeft een nieuwe vriend. Ze stelt hem ook meteen voor aan al haar volgers.

Wendy Dirven nam in 2018 deel aan het derde seizoen van ‘Blind Getrouwd’ en stapte toen in het huwelijksbootje met Damiano Flore. Al snel bleek dat het geen goede match was en de twee besloten om uit elkaar te gaan. Niet veel later kondigde Wendy aan dat ze een nieuwe vriend had, maar ook die relatie was niet van lange duur.

Toch heeft Wendy nu wel goed nieuws te melden over haar liefdesleven, want ze heeft opnieuw de liefde gevonden. Op haar Instagrampagina deelt ze namelijk voor de eerste keer enkele kiekjes met haar vriend. “Zoveel liefde”, schrijft ze erbij. Bovendien onthult ze ook dat ze al een jaar een relatie hebben.

In de commentaren staat het vol met lieve berichtjes van haar volgers, want zij vinden dit nieuws fantastisch. “Heel mooi koppeltje, nog veel geluk samen”, “Je straalt, ben blij voor je”, “Oh, jullie passen zo goed samen”, “Wauw super, proficiat”, “Zo blij voor jou dat je gelukkig bent” en “De liefde spat er vanaf”, klinkt het onder meer.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws