Wie is Charlotte Vranken, de vrouw die het hart van Tom Waes veroverd heeft? "Indrukwekkende carrière" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Wie is Charlotte Vranken, de vrouw die het hart van Tom Waes veroverd heeft? "Indrukwekkende carrière"

Wie is Charlotte Vranken, de vrouw die het hart van Tom Waes veroverd heeft? "Indrukwekkende carrière"

Tom Waes is 't van straat. Zo vormt de 55-jarige presentator al een tijdje een koppel met de 35-jarige Charlotte Vranken. Dit is wat we nu al weten over de nieuwe vlam van Tom Waes.

Tom Waes verscheen al een tijdje in het gezelschap van een jongere brunette. Toch hield de presentator zijn lippen stijf op elkaar als het ging over zijn liefdesleven. Maar bij de MNM-podcast '22 Minuten Stomme Vragen' versprak de presentator zich.

Zo was Tom Waes aan het vertellen dat hij niet meer op zijn nagels beet. "Twee weken na het programma zei mijn vriendin: 'Jij bijt niet meer op je nagels'." MNM-dj Robin Keyaert viel compleet uit de lucht en vroeg dan ook of Tom Waes opnieuw de liefde gevonden had. "Ja, ik heb een nieuwe vriendin. Het is een heel leuk meisje", reageerde de presentator.

Doctor die graag reist

Inmiddels is ook bekend dat Tom Waes momenteel een koppel vormt met de 35-jarige Charlotte Vranken. Net zoals Tom Waes houdt Charlotte van verre reizen. Zo deelt ze op Instagram regelmatig kiekjes vanuit alle uithoeken van de wereld, maar ook vanop festivals of een feestje. Daarnaast heeft Charlotte een indrukwekkende studiecarrière achter de rug. Ze studeerde af met grote onderscheiding en behaalde aan de KULeuven ook een doctoraat in de chemie. Momenteel werkt ze bij Sobi BeLux, een biofarmaceutisch bedrijf dat zich bezighoudt met zeldzame ziekten.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws