Willy Sommers hakt moeilijke knoop door: "Het was niet meer plezant" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Willy Sommers hakt moeilijke knoop door: "Het was niet meer plezant"

Willy Sommers hakt moeilijke knoop door: "Het was niet meer plezant"

Jarenlang ging Willy Sommers op reis met zijn fans, maar zo'n tien jaar geleden besloot hij plots om ermee te stoppen. Tot nu, want Willy is zopas naar Dubai getrokken met een vijftigtal mensen.

Het was een jaarlijkse traditie voor Willy Sommers, op reis gaan met fans en familie. Zo reisde hij doorheen Europa en ook Zuid-Afrika hebben ze bezocht. Echter besloot hij tien jaar geleden om deze tripjes af te schaffen. “Op zo’n reis kan je nooit voor iedereen goed doen. En al die mensen willen ook constant een stukje van jou”, vertelt hij aan Het Laatste Nieuws.

Daarnaast was hij ook mede-organisator. “Dus elk probleempje kwam uiteindelijk bij mij terecht”, klinkt het. “Ik heb dat lang graag gedaan en wilde er absoluut zijn voor de fans. Ik zal als eerste aan het ontbijt en als laatste aan de bar. Maar het was niet meer plezant”, geeft hij eerlijk toe. Toch kwam Willy op zijn beslissing terug, want zopas ging hij met enkele tientallen fans naar Dubai.

Echter deed hij dat wel onder andere voorwaarden. “Ik heb meteen ingestemd omdat een reisorganisatie voor alles heeft gezorgd”, legt hij uit. “Daardoor kon ik ook volop genieten met mijn familie”, aldus Willy. Daardoor was de reis één groot succes. “Of er volgend jaar een nieuwe reis komt, weet ik niet. Maar gisteren suggereerde de organisatie om eens naar Bali te gaan”, verklapt hij. “Daar wil ik zelf ook graag eens naartoe, in 2025 of zo. Want eigenlijk heb ik dit wel gemist”, besluit de zanger.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws