Willy Sommers rijdt rond met deze peperdure wagen: "Reken maar vanaf 200.000 euro"

230821willysommersphotonews
Willy Sommers is een autofreak. Vooral van Porsche is de zanger absoluut helemaal gek. Daar maakt hij ook geen geheim van in Het Laatste Nieuws.
"Ik ben een groot Porscheliefhebber. Een echte ‘Porschist’. Mijn allereerste auto was een Spitfire, een sportwagentje, maar daarna heb ik altijd met Porsche gereden. Ik ben weleens overgeschakeld naar Mercedes, maar de laatste twintig jaar is het altijd opnieuw Porsche. Op dit moment heb ik een Porsche Carrera", legt Willy uit.
“Mijn vrouw vraagt weleens: ‘Waarom koop jij dat nu, zo’n dure wagen? Want hij staat meer stil dan dat je er mee rijdt.’ Dat is waar. Ik heb een gesponsorde wagen, een Range Rover, en met die wagen rij ik naar mijn optredens. Ik doe zo’n 80.000 km op een jaar. Met mijn Porsche doe ik toertjes in de buurt, die gebruik ik bijvoorbeeld wanneer ik ga tennissen. Die wagen is mijn vrijheid! Zo voelt het aan", aldus Willy.
"En ja, hij kost geld – reken vanaf 200.000 euro – maar ik heb er nog nooit een slechte zaak mee gedaan. Op vijf jaar is zo’n wagen afgeschreven en verkoop ik hem opnieuw. Omdat hij nauwelijks kilometers op de teller heeft, krijg ik er nog altijd een mooi bedrag voor. En dan koop ik een nieuwe.”