Wout van Aert doet iedereen smelten met foto van zoontjes Georges en Jerome: "Nieuw familielid" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Wout van Aert doet iedereen smelten met foto van zoontjes Georges en Jerome: "Nieuw familielid"

Wout van Aert doet iedereen smelten met foto van zoontjes Georges en Jerome: "Nieuw familielid"

Wout van Aert maakte veel indruk tijdens het Vlaamse openingsweekend. Op zaterdag werd hij derde in de Omloop Het Nieuwsblad en op zondag won hij Kuurne-Brussel-Kuurne, waar hij een ezeltje kreeg als trofee. Zoontje Georges was alvast helemaal in de wolken met zijn nieuwe knuffel.

Wout van Aert won op zondag 25 februari voor de eerste keer Kuurne-Brussel-Kuurne. "Het is een mooie koers in het Vlaamse voorjaar. Ik ben heel trots dat ik hier kon winnen en het ploegwerk zo afronden", zei hij in een eerste reactie.

Achteraf leek hij vooral erg blij met de bijzondere trofee die hij in ontvangst mocht nemen. Zo kreeg hij een knuffelbeer in de vorm van een ezeltje. Die wordt al jaren uitgereikt aan de winnaar van Kuurne-Brussel-Kuurne.

Nieuw familielid

"Georges was er heel blij mee, maar de papa ook, hoor. Ik ben wel een fan speciale trofeeën. Ik heb hier al vaak het podium gezien en hoopte al langer er ook zo eentje mee te nemen", aldus Van Aert. Op Instagram deelde hij nu ook een prachtige foto van zijn zoontjes Georges (3) en Jerome (7 maanden). Die eerste was alvast erg blij met zijn nieuwe knuffeldier. "Nieuw familielid", staat er in het onderschrift te lezen.

Populair

Laatste nieuws