Wout Van Aert was maar net op tijd: wielrenner onthult eindelijk meer over geboorte van tweede zoontje

04012023WOUTVANAERTSARAHDEBIEINSTAGRAM
Vorige week mocht Wout Van Aert zijn tweede zoontje verwelkomen. De wielrenner verliet de Tour de France halsoverkop om bij de geboorte te kunnen zijn. Al had het geen haar gescheeld of hij had Sarahs bevalling alsnog gemist.
Vorige donderdag, op 20 juli, zijn Wout Van Aert en Sarah De Bie trotse papa en mama geworden van hun tweede kindje. Hun zoontje Georges (2,5) kreeg er een broertje, Jerome, bij. Diezelfde donderdag stapte de wielrenner nog op uit de Ronde van Frankrijk. En toch had hij de geboorte van zijn tweede zoontje bijna gemist.
“Het was fantastisch om bij de bevalling te kunnen zijn”, glunderde Wout voor de start van het na-Tourcriterium in Herentals gisterenavond. “Ik was uiteindelijk maar net op tijd thuis”, wist hij te vertellen. “Ik had op dat moment niet in de gaten dat het zo krap zou worden. Zodra ik thuis was, is het ontzettend snel gegaan.”

Hoe stelt Jerome het?

Bovendien stellen moeder en zoon het ook fantastisch. “Ze zijn goed hersteld en het gaat supergoed met hen”, liet Wout nog weten. “Mijn vrouw heeft dat fantastisch gedaan. Ik leef op een roze wolk. Jerome slaapt goed en we kunnen ons momenteel niet meer wensen”, kon de kersverse papa zijn glimlach niet verbergen.