Xavier Taveirne en zijn vriend Bas nemen na 15 jaar drastische beslissing: "Het is definitief" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Xavier Taveirne en zijn vriend Bas nemen na 15 jaar drastische beslissing: "Het is definitief"

Xavier Taveirne en zijn vriend Bas nemen na 15 jaar drastische beslissing: "Het is definitief"

Xavier Taveirne (42) vormt inmiddels al vijftien jaar een koppel met zijn partner Bas, een kunstenaar. In Dag Allemaal vertelt de kersverse presentator van 'WinWin', het nieuwe consumentenprogramma van Radio2, nu dat de twee een drastische beslissing genomen hebben over hun kinderwens.

Het hield hem jarenlang bezig, maar nu heeft Xavier Taveirne de knoop doorgehakt: hij en zijn vriend Bas hebben hun kinderwens definitief opgeborgen. "Ik heb het echt kapotgedacht, die kinderwens of het ouderschap", vertelt Xavier deze week in Dag Allemaal.

"Intussen ben ik niet meer naïef genoeg om eraan te beginnen, als ik zie hoe mensen rondom mij struggelen om hun leven met kinderen rond te krijgen. Zij zijn jaren aan een stuk moe op een niveau dat ik niet kan begrijpen", aldus de radiopresentator. Al heeft Xavier het ook niet makkelijk met zijn beslissing.

Gemis

"Het zal altijd een soort gemis blijven, want ik was wel heel graag vader geweest", vertelt hij. "Maar niet ten koste van alles. Uiteindelijk werd het ook iets rationeels: het paste niet in de planning. Ik wil niet al mijn dromen en plannen aan de kant schuiven. Het gaat immers niet alleen over mij, maar om wat je dat kind kan bieden. Dus hebben we gezegd: we doen het niet."

10 claps
6 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws