Zanger Christoff klapt uit de biecht over een erg zware periode: "Een ware hel" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Zanger Christoff klapt uit de biecht over een erg zware periode: "Een ware hel"

Zanger Christoff klapt uit de biecht over een erg zware periode: "Een ware hel"

In een nieuw interview laat Christoff in zijn ziel kijken. Zo onthult de zanger dat hij het vroeger allesbehalve gemakkelijk heeft gehad op school, omdat hij te maken kreeg met pesterijen. Daar heeft hij het na al die jaren nog steeds moeilijk mee.

In een gesprek met De Morgen onthult Christoff dat hij vroeger gepest werd op school. Dat begon allemaal nadat hij opdook in de 'Soundmixshow'. "Dat was een heel dubbele tijd", geeft hij eerlijk toe. "Van zodra ik op tv kwam, begonnen de pesterijen op school", zegt de zanger. "Aan de ene kant word je opgehemeld door je publiek, aan de andere kant word je vernederd door leraars en leerlingen", legt hij uit.

Volgens hem werd hij vooral gepest omdat dat showbizzgebeuren gelinkt werd aan homoseksualiteit. "Een zanger die Luc Steeno imiteerde, die kon niet anders dan homo zijn", klinkt het. Christoff vond het moeilijk om daarmee om te gaan, maar gelukkig werd hij wel gesteund door vrienden en collega's. Zo stak bijvoorbeeld Margriet Hermans hem toen al een hart onder de riem. "Probeer wat aan zelfspot te doen, zodat ze denken dat ze jou niet kunnen raken", wist zij toen al te vertellen.

Littekens

Toch werd het op een bepaald moment te veel voor Christoff. De dokter heeft hem dan ook weggehaald van zijn school. "Ik heb toen drie maanden thuis gezeten", aldus de zanger. Daarna ging hij naar een andere school in Aalst en daar werd hij wel goed behandeld. Toch draagt hij nog steeds de gevolgen van die pesterijen. "Ik zal nooit gaan winkelen om vier uur in de namiddag. Op het podium doe ik mijn job, maar voor de rest wil ik niet opvallen", verduidelijkt hij. "En dat heeft allemaal met mijn jeugd te maken", besluit hij.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws