Zanger Luc Steeno (59) deelt somber nieuws: "Kapot van verdriet" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Zanger Luc Steeno (59) deelt somber nieuws: "Kapot van verdriet"

Zanger Luc Steeno (59) deelt somber nieuws: "Kapot van verdriet"

Luc Steeno staat binnenkort 35 jaar op de planken. Volgend jaar mag de zanger ook 60 kaarsjes uitblazen. Naar aanleiding daarvan kon het weekblad Primo hem spreken voor een uitgebreid interview.

Daarin werd hem ook gevraagd naar de dieptepunten uit zijn leven. "Het is lang geleden, maar ik ben al kapot geweest van verdriet omdat een relatie op de klippen liep. Maar als Onze-Lieve-Heer een deur sluit, zorgt hij er wel voor dat er een venstertje opent", aldus Luc Steeno.

"En hout vasthouden, maar van andere dieptepunten ben ik tot nu toe gespaard gebleven", gaat hij verder. "Ik heb mijn grootouders verloren, maar voorts heb ik nog niet veel mensen moeten afgeven. Met uitzondering van een goeie vriendin, van dat afscheid ben ik ziek geweest", vertelt de zanger.

Coronapandemie 

Tot slot heeft ook de coronacrisis er zwaar ingehakt bij Luc. "De coronacrisis heeft wel een beetje in mijn portemonnee gezeten, maar dat verdwijnt in het niets bij al het menselijke leed dat sommigen tijdens de pandemie ervaren hebben."

3 claps
3 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws