Zangeres Camille zorgt voor grote verbazing: "Ik begrijp dit niet van haar" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Zangeres Camille zorgt voor grote verbazing: "Ik begrijp dit niet van haar"

Zangeres Camille zorgt voor grote verbazing: "Ik begrijp dit niet van haar"

Zangeres Camille heeft een erg drukke carrière momenteel. Zo is ze te zien in de telenovelle 'Milo' en heeft ze ook nog eens een zeer succesvolle zangcarrière.

“Eerlijk gezegd begrijp ik niet goed hoe ze al die verschillende ballen in de lucht kan houden én er dan ook nog eens uitgerust uitziet en altijd goedgezind en vriendelijk is”, citeert TV-Familie haar ‘Milo’-tegenspeler Mathias Mesmans (21).

"Het kan niet anders dan dat acteren en optreden Camilles grootste passies zijn. Anders hou je dat pittige tempo waaraan zij leeft niet zo lang vol", klinkt het nog.

Bart Kaëll is 63 en heeft al heel wat ervaring in de showbizz. Hij geeft Camille tips. “Camille moet voor zichzelf uitmaken hoe ze haar work-lifebalans ziet”, zegt Bart. “En ze moet in overleg met haar manager kunnen beslissen om af en toe wat rust in te bouwen. Dat doe ik zelf al jaren."

"Vroeger combineerde ik ook tv-werk met m’n zangcarrière. Dat ging me ook goed af. Maar ik moet wel zeggen: als je jong bent, kan je veel meer aan. Het is sowieso belangrijk dat je mentaal altijd goed uitgerust bent en dat je stem uitgerust is. Anders bestaat de kans dat je wegglijdt in een burn-out."

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws