Zangeres Natalia crasht met wagen tegen boom: Zo gaat het nu met haar Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Zangeres Natalia crasht met wagen tegen boom: Zo gaat het nu met haar

Zangeres Natalia crasht met wagen tegen boom: Zo gaat het nu met haar

Natalia heeft een ongeluk gehad waarbij ze haar pink brak. "Als afsluiter heb ik een accident gehad...", liet de 43-jarige ster weten, na een succesvol jaar met een nieuwe plaat en drie uitverkochte shows in de Lotto Arena.

Het ongeluk gebeurde dicht bij haar huis in Geel, waar ze van de weg gleed en tegen een boom botste. Haar manager, Frank Delang, bevestigt in HLN: “Bij de botsing met een boom wilde ze haar gezicht beschermen, en zo kwam haar linkerhand tegen de voorruit van de auto terecht.”

Ondanks het ongeval en de daaropvolgende operatie, waarbij een metalen boutje werd geplaatst om de breuk te herstellen, is Natalia's muzikale carrière niet in gevaar. “De pijn valt goed mee, op muzikaal vlak betekent dit ongevalletje dan ook niks”, benadrukt Delang. Natalia zelf relvalideert het incident: “Heel stom, maar er zijn veel ergere dingen in het leven."

Ze staat gepland om volgende week op te treden tijdens de afscheidsconcerten van ‘Will Tura nodigt uit - het ultieme concert’. Haar manager bevestigt dat het optreden doorgaat: “Natalia is getraind om haar micro in beide handen te kunnen vastnemen, dus optreden kan ze gegarandeerd.” Naast de repetitie op woensdag en een radio-optreden op dinsdag, zal Natalia de kerstdagen gebruiken om te rusten.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws