Zangeres Natalia verrast iedereen met prachtig gebaar: "Beste daad van mijn leven" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Zangeres Natalia verrast iedereen met prachtig gebaar: "Beste daad van mijn leven"

Zangeres Natalia verrast iedereen met prachtig gebaar: "Beste daad van mijn leven"

Natalia heeft samen met haar partner Frederik twee kinderen: dochtertje Bobbi-Loua en zoontje Apollo. Maar voordat ze Frederik leerde kennen, liet Natalia haar eicellen invriezen. Die heeft ze nu ook gedoneerd.

Natalia was woensdagochtend te gast in 'Goeiemorgen Morgen!' op Radio2. Tijdens de uitzending vroeg Peter Van de Veire welke goede daad ze ooit gedaan had. En daar hoefde ze alvast niet lang over na te denken.

"Ik liet enkele jaren geleden vijftien eicellen invriezen", begint Natalia te vertellen. Maar die bleek ze uiteindelijk niet nodig te hebben. "Een half jaar later ontmoette ik Frederik en daaruit zijn uiteindelijk twee prachtige kinderen voortgekomen."

Lang over nagedacht

Daarom koos Natalia ervoor om haar eicellen te doneren aan mensen die geen kinderen kunnen krijgen. "Ik heb lang nagedacht over wat ik met die eitjes moest doen, maar uiteindelijk is het doneren ervan de beste daad van mijn leven geweest", aldus de zangeres. Al had ze daarbij wel enkele eisen.

"Ik heb in het contract duidelijk laten vastleggen dat er geen Belgen tussen mogen zitten. Ik heb trouwens ook gezegd dat ik ze wilde doneren, maar dat ik niet hoef te weten waar ze zijn of wie ze zijn."

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws