"Ze zakte in elkaar": Verloofde van Jitske Van de Veire onthult vreselijk nieuws Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

"Ze zakte in elkaar": Verloofde van Jitske Van de Veire onthult vreselijk nieuws

"Ze zakte in elkaar": Verloofde van Jitske Van de Veire onthult vreselijk nieuws

Jitske Van de Veire vormt al bijna twee jaar een koppel met Dym Berteyn. Jitske is sinds toen ook de plusmama van het dochtertje van haar vriendin. Dym verklapt nu dat het een lange tijd niet goed ging met de gezondheid van Juliette.

Jitske Van de Veire mag zich sinds april 2021 niet alleen de vriendin noemen van Dym Berteyn, maar ook de plusmama van haar dochter Juliette. In een interview met Humo onthult Dym dat Juliette een gezond kindje was, totdat het plots niet meer goed ging met haar. “Op een avond vond ik haar in een plasje kots. Toen ik haar in de douche zette, zakte ze in elkaar”, vertelt ze.

“Drie dagen later gebeurde het opnieuw en kreeg ze een epilepsieaanval”, zegt Dym. Daardoor besloot ze om naar het ziekenhuis te gaan, maar daar stuurde ze hen na al snel naar huis. “De week daarna was Juliette de hele tijd moe en ’s ochtends kregen we haar amper wakker. Toen besloot de mama om naar het UZ te gaan. “Juliette bleek een ontsteking in haar hersenen te hebben”, klinkt het.

“Ze lag als een slappe vod in dat ziekenhuisbedje. Het enige wat ze nog kon zeggen was: ‘Ik ben zó ziek’”, aldus Dym. Volgens de dokters zou het om het ANTI-MOG-syndroom kunnen gaan - een zeldzame auto-immuunziekte - maar dat weten ze niet zeker. “Bijna drie jaar lang volgden de opnames elkaar in sneltempo op. Ziekenhuis in, ziekenhuis uit… zucht ze.

Opluchting

De mama geeft tenslotte ook nog een update over hoe het nu met haar dochter gaat. “Sinds een jaar moeten we veel minder naar het ziekenhuis, en twee weken geleden is Juliette ook gestopt met haar medicatie”, klinkt het opgelucht. “Ze heeft bakken energie en haar eetlust is helemaal terug”, besluit ze.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws