Zieke Ann Van den Broeck zet moedige stap: "Sta er wel niet voor te springen" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Zieke Ann Van den Broeck zet moedige stap: "Sta er wel niet voor te springen"

Zieke Ann Van den Broeck zet moedige stap: "Sta er wel niet voor te springen"

Ann Van den Broeck is volop aan het herstellen van borstkanker. Stap voor stap wordt de musicalactrice weer de oude. Binnenkort geeft ze zelfs weer het beste van zichzelf op de planken. Toch is er iets wat haar tegenhoudt.

Ann Van den Broeck heeft - samen met onder anderen Sandrine André en Katja Retsin - één van de hoofdrollen beet in de nieuwe theaterversie van ‘Calendar Girls’. “Het verhaal gaat over zeven vrouwen die beslissen een naaktkalender te maken om geld in te zamelen voor de kankerafdeling van een ziekenhuis”, vertelt de musicalactrice in Humo. “Het is een leuk project, met een geweldige groep fijne madammen.”

De opbrengst gaat bovendien naar de Stichting Tegen Kanker. “Wat ik als meter alleen maar geweldig kan vinden”, klinkt het bij Ann. Maar het feit dat de actrices op het podium uit de kleren gaan, houdt haar toch nog wat tegen. “Ik heb voor tv wel al semi-naaktscènes gespeeld. Maar ik sta er niet voor te springen”, geeft de actrice eerlijk toe. En juist omdat ze zelf herstellende is van borstkanker.

“Zeker nu niet, omdat mijn lichaam nog niet is wat het geweest is”, legt Ann uit. Bovendien brengen de zeven actrices ook écht een naaktkalender uit. “Maar het is vooral grappig bedoeld, met taartjes voor onze borsten en zo, nooit helemaal naakt. Plus: de shoot is in een studio, het is niet dat er een publiek voor onze neus zit”, vervolgt ze. “In dat laatste geval zou ik het niet doen, denk ik. Ik zou te veel stress hebben, en dat probeer ik nog te vermijden”, aldus de actrice.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws