Zien: Kürt Rogiers gaat volledig uit de kleren voor gloednieuwe film Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Zien: Kürt Rogiers gaat volledig uit de kleren voor gloednieuwe film

Zien: Kürt Rogiers gaat volledig uit de kleren voor gloednieuwe film

Kürt Rogiers heeft een serieuze rol beet in de gloednieuwe film uit de ‘De Familie Claus’-reeks. En meteen een rol die we niet snel zullen vergeten, want de acteur geeft zich - letterlijk - bloot op het witte doek.

Goed nieuws voor fans van ‘De Familie Claus’: kerst komt vroeg dit jaar. Vanaf 7 december is de derde film uit de reeks te zien op de streamingdienst Netflix. Met als topcast: onder anderen Jan Decleir, Kürt Rogiers, Sien Eggers, Pommelien Thijs en Josje Huisman. Netflix liet nu al de eerste beelden van de populaire kerstfilm op de wereld los.

En die zijn op zijn minst gezegd opvallend. Wat natuurlijk meteen in het oog sprong, zijn de billen van Kürt Rogiers. In de gloednieuwe trailer zien we de ‘Familie’-acteur meteen poedelnaakt gaan. En dat voor een familiefilm.

Kürts volgers zijn in ieder geval laaiend enthousiast. Zij zullen niet te lang wachten om hun Netflix te openen. “We kijken ernaar uit”, “Nu wil ik de film zeker zien” en “Zoveel zin in”, laten ze hem weten in de reacties.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws