Zijn Florence en Jiri uit Blind Getrouwd uit elkaar? "Zonder trouwringen gespot"

220115FLORENCEJIRIINSTAGRAM
Intussen is het al tien maanden geleden dat de ‘Blind Getrouwd’-koppels elkaar hun jawoord gaven. Florence Vandoorne en Jiri Punt waren daar één van. Maar hoe gaat het nog met hun sprookjeshuwelijk? De twee zijn namelijk zonder trouwringen gespot. Florence legt uit wat er aan de hand is.
Het zag er even naar uit alsof het op een sisser zou uitdraaien, maar “de slakjes van de hoop” hebben het tegendeel bewezen. Florence en Jiri bleven getrouwd en de vlinders bleven niet lang meer uit. Tien maanden en talloze reisjes en mooie herinneringen samen lijken ze nog steeds even verliefd.
Maar wat is er nu aan de hand met hun trouwringen? Florence en Jiri hebben die sinds kort niet meer om hun vingers. En dat roept heel wat vragen op. De ‘Blind Getrouwd’-deelneemster schept meteen duidelijkheid. “Wij dragen even onze trouwringen niet meer”, schrijft Florence op haar Instagramverhaal.
“De maten moeten gewoon aangepast worden”, stelt ze haar volgers gerust. Bovendien krijgen de ringen een hele make-over. “Ondertussen is Jolien (de juwelierster, red.) ook iets aan het (her)maken. Ik ben zo benieuwd naar het resultaat! Binnenkort meer daarover.” We kunnen dus op onze beide oren slapen: de twee zijn wel degelijk nog steeds even gelukkig samen.
Bron: Instagram Stories