"Zijn jullie een tweeling?": Candice uit 'Blind Getrouwd' verbluft met foto met haar zus, die sprekend op haar lijkt

10022023CANDICEMARTENSINSTAGRAM
Candice Martens uit ‘Blind Getrouwd’ stelt op Instagram haar liefste zusje voor. En nee, je ziet niet dubbel. De twee lijken gewoon als twee druppels water op elkaar!
Het nieuwe seizoen van ‘Blind Getrouwd’ is gisteren van start gegaan, maar je herinnert je vast Candice Martens van een aantal jaar geleden nog. In het zesde seizoen stapte de kandidate in het huwelijksbootje met Marijn Lenaerts, maar hun huwelijk is vorige zomer helaas gestrand.
In tegenstelling tot Marijn heeft Candice het liefdesgeluk nog niet opnieuw gevonden, maar de ‘Blind Getrouwd’-deelneemster heeft haar handen vol met haar eigen modemerk Fazenna. Voor de laatste fotoshoot stond Candice zelfs samen met haar zus voor de lens. En het is net alsof je twee keer dezelfde persoon voor je ziet staan.

Groot compliment

“Knappe zussen” en “Prachtige foto’s”, is iedereen opgevallen in de reacties. Maar haar volgers zijn vooral met verstomming geslagen. “Wat lijken jullie op elkaar”, “Zijn jullie een tweeling”, “Je kan er niet naast kijken dat jullie zussen zijn” en “Dezelfde glimlach”, zijn ze met elkaar eens. “We zijn geen tweeling, maar ik zie het wel als een groot compliment”, reageert Candice op haar beurt.