Zita Wauters post nieuwe selfie en iedereen merkt meteen hetzelfde op Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Zita Wauters post nieuwe selfie en iedereen merkt meteen hetzelfde op

Zita Wauters post nieuwe selfie en iedereen merkt meteen hetzelfde op

Zita Wauters trakteert haar volgers op Instagram alweer op een nieuw kiekje. De dochter van Koen Wauters en Valerie De Booser krijgt al snel enorm veel complimentjes van haar volgers. Daarnaast merken zij ook nog iets op aan deze foto.

Veel mensen zullen Zita Wauters beter kennen als de dochter van Koen Wauters en Valerie De Booser. Intussen is ze al achttien jaar oud en is ze zelf ook heel populair op sociale media. Zo heeft Zita zelfs meer dan 150.000 volgers op Instagram. Zopas deelde ze een nieuwe selfie op haar pagina. "In de auto", schrijft ze erbij.

Wat direct opvalt is dat Zita een nieuwe haarkleur heeft. Dat merken ook verschillende van haar volgers op en zij laten weten dat ze het een geslaagde look vinden. "Staat je mooi blond haar", "Uw haren zo mooi" en "Oh, heel knap dat blond", klinkt meermaals in de commentaren. Daarnaast hebben zij nog wat te zeggen over dit kiekje.

Complimentjes

Zo benadrukken ze ook nog dat ze dit een hele knappe foto vinden. "Hallo kroket", "Pfieuw", "Wauw", "Je ziet er goed uit", "Schoon meisje", "Bommeke", "Knappe madam", "Zo'n mooie foto", "Je ziet er weer fantastisch uit", "Je straalt" en "Wat een aantrekkelijke meid", reageren ze onder meer.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws