"Zo lief!": Lynn Van den Broeck staat perplex na wat Mathias Vergels voor haar doet Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

"Zo lief!": Lynn Van den Broeck staat perplex na wat Mathias Vergels voor haar doet

"Zo lief!": Lynn Van den Broeck staat perplex na wat Mathias Vergels voor haar doet

Mathias Vergels en Lynn Van den Broeck staan al enkele jaren samen op de set van ‘Thuis’. Waar ze in de soap een (soort van) koppeltje vormen, sloeg de vonk drie geleden ook in het echte leven over. Maar wat Mathias nu voor zijn wederhelft doet, daar had Lynn nooit van durven te dromen.

Naast zijn rol in ‘Thuis’ is Mathias Vergels de laatste tijd volop bezig met zijn muzikale carrière. Zo bracht hij vorige week nog zijn nieuwste nummer, ‘Te Mooi Om Waar Te Zijn’, uit. En Lynn Van den Broeck is duidelijk zijn allergrootste fan. “Ik ben zo ongelofelijk fier op alles wat hij al bereikt heeft”, schreef ze toen over haar wederhelft op Instagram. “Het is echt een knaller van een schijf, ga hem luisteren en give it some love.”

Hoe kan het ook anders, als het nummer volledig aan jou opgedragen is? “Onze nieuwste single, ‘Te Mooi Om Waar Te Zijn’, geschreven voor deze schone madame”, maakt Mathias nu bekend op Instagram. Daarbij deelt de zanger een compilatievideo vol prachtige beelden van zijn grote liefde.

Powerkoppel

Mathias’ fans willen allemaal hetzelfde kwijt. “Prachtig nummer”, “Klinkt goed” en “On repeat”, lezen we in de reacties. Maar vooral: “Wauw, zo lief van jou, Mathias”, “Zo schattig”, “Lynn mag haar twee pollekes kussen”, “Mooiste koppeltje ooit”, “Jullie zijn twee prachtige mensen”, “Jullie zijn top samen”, “Het is leuk om te zien hoe jullie als BV-koppel zo mooi en oprecht zijn” en “Echt een powerkoppel”.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws