"Zo mooi": Bieke Ilegems en Erik Goossens ontroeren met prachtig nieuws Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

"Zo mooi": Bieke Ilegems en Erik Goossens ontroeren met prachtig nieuws

"Zo mooi": Bieke Ilegems en Erik Goossens ontroeren met prachtig nieuws

Het zijn geen gemakkelijke tijden ten huize Bieke Ilegems en Erik Goossens. Zo lijdt de moeder van de presentatrice al meer dan twee jaar aan alzheimer. Maar nu kan het koppel hun zorgen even vergeten en de fles kraken op deze bijzondere dag.

Groot feest bij Bieke Ilegems en Erik Goossens. Vandaag vieren ze de liefde, want het is exact 24 jaar geleden dat de presentatrice en de ‘Thuis’-acteur - Erik speelt Alexander Cosyns in de soap - in het huwelijksbootje stapten.

“22/05/1999, 24”, schrijft Bieke op Instagram. Daarbij deelt ze een reeks prachtige en ludieke foto’s van de mooiste dag van hun leven. Afsluiten doet ze met een recent kiekje, maar stralen doen ze nog even hard. Haar volgers willen het koppeltje dan ook uitgebreid feliciteren met hun satijnen huwelijk.

Prachtig koppel

“Dikke proficiat, toppers”, “Gefeliciteerd, knapperds”, “Happy anniversary”, “Altijd mooi”, “Love it”, “Zo schoon om jullie zo te zien”, “Prachtig koppel en prachtige plaatjes”, “Heerlijk genieten nog” en “Op nog vele jaren samen”, luidt het in de reacties. Ook Kim Van Oncen, Saartje Vandendriessche en Sandra Bekkari willen de tortelduifjes geluk wensen.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws