Zo mooi hoe Shania Gooris het opneemt voor mama Kelly Pfaff Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Zo mooi hoe Shania Gooris het opneemt voor mama Kelly Pfaff

Zo mooi hoe Shania Gooris het opneemt voor mama Kelly Pfaff

In januari keert één van Vlaanderens favoriete tv-gezinnen terug naar het scherm. Kelly Pfaff en co pakken uit met een gloednieuw seizoen van ‘Expeditie Gooris’ op VTM 2. Hoewel de meeste mensen staan te springen om de familie weer bezig te zien, zit blijkbaar niet iedereen erop te wachten.

In het tweede seizoen van ‘Expeditie Gooris’ hebben Sam Gooris, Kelly Pfaff en hun kinderen Shania en Kenji een prachtige roadtrip door de Verenigde Staten voor ons in petto. Daar liet Kelly al enkele leuke kiekjes van zien op Instagram. Maar die kregen ook heel wat commentaar.

“Aandachtzoekers”, “Komen die nu weer op tv?” en “Hebben ze geld nodig misschien?”, luidt het onder andere in de reacties. Zelfs onder Shania’s laatste Instagrampost kreeg Kelly het hard te verduren. Haar dochter deelt enkele prachtige foto’s van zichzelf, maar de reacties zijn helaas minder prachtig. "Aandachtstrekker, net zoals de mama”, klinkt één van de verbitterde opmerkingen.

Shania houdt geen blad voor de mond en neemt het op voor haar mama. "Yveske, lief zijn, “hé!, antwoordt ze op zijn reactie. “Mijn mama heeft niks te maken met het feit dat ik graag aandacht krijg”, maakt ze er korte metten mee. Shania laat zich duidelijk niet doen, deze keer echt net zoals de mama.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws