"Zo schattig": Wout Van Aert doet alle harten smelten met eerste beelden van pasgeboren zoontje Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

"Zo schattig": Wout Van Aert doet alle harten smelten met eerste beelden van pasgeboren zoontje

"Zo schattig": Wout Van Aert doet alle harten smelten met eerste beelden van pasgeboren zoontje

Donderdag raakte bekend dat Wout Van Aert de Tour de France vaarwel zei om bij zijn zwangere vrouw Sarah De Bie te zijn. En maar net op tijd ook, want diezelfde dag nog mocht de wielrenner zijn tweede zoontje verwelkomen.

Donderdag maakte zijn ploeg Jumbo-Visma bekend dat Wout Van Aert opgestapt was uit de Ronde van Frankrijk om bij Sarah te zijn. “Mijn plaats is nu thuis”, besloot de wielrenner in een interview. “Ik heb altijd gezegd dat ik naar huis zo gaan mocht mijn vrouw mij nodig hebben, en die tijd is gekomen.” Woensdagavond keerde Wout al huiswaarts, geen dag te vroeg dus!

Donderdag mocht het koppel namelijk hun tweede kindje verwelkomen. Opnieuw is Sarah bevallen van een zoontje, Jerome, een broertje voor Georges (2). “Jerome. Plus d’amour”, schrijven de troste ouders op Instagram. Daarbij delen Wout en Sarah ook een eerste prachtig foto waarop ze hun hand liefdevol op hun zoontje houden, en Jerome op zijn beurt de vinger van zijn mama vastgrijpt. Puur geluk!

Grotere liefde bestaat niet

Wout wist zo meteen alle harten van zijn volgers te veroveren. “Dikke proficiat”, “Gefeliciteerd met jullie kleine wondertje”, “Veel geluk”, “Meer liefde dan dit bestaat er niet”, “Prachtige foto”, “Zo schattig”, “Hoe lief” en “Mooi gezinnetje”, schrijven ze vertederd. “Zo blij dat je bij de geboorte kon zijn”, moet sommigen van hen ook van het hart.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws