'Zomeravonden'-presentator Wim Lybaert heeft somber nieuws voor zijn gezin: "Het lukt niet meer" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

'Zomeravonden'-presentator Wim Lybaert heeft somber nieuws voor zijn gezin: "Het lukt niet meer"

'Zomeravonden'-presentator Wim Lybaert heeft somber nieuws voor zijn gezin: "Het lukt niet meer"

Wim Lybaert is sinds deze week opnieuw op het scherm te bewonderen in 'Zomeravonden', waarin hij samen met bekende Vlamingen een gerecht klaarmaakt dat hen terug naar hun jeugd katapulteert. Maar dat gloednieuwe programma betekent ook slecht nieuws voor zijn gezin.

Sinds deze week ontvangt Wim Lybaert in zijn prachtige moestuin telkens een bekende Vlaming om het favoriete gerecht uit hun jeugd klaar te maken. Maar dat betekent dat hij deze zomer geen tijd heeft om met zijn gezin op vakantie te gaan. En dat is niet de eerste keer.

"Lange vakanties in de zomer zitten er niet in omdat ik dan meestal programma's aan het maken ben, zoals nu 'Zomeravonden'", vertelt hij deze week in Dag Allemaal. "Daardoor kunnen we nooit met het hele gezin langer dan een week weg, maar ik hoop dat daar ooit weer verandering in komt", aldus de presentator. Het is inmiddels al vijf jaar geleden dat hij nog twee weken op vakantie kon met zijn gezin.

Trouwfeest Mexico

"In de zomer van 2018 heb ik het been stijf gehouden en heb ik een half jaar op voorhand twee weken geboekt, naar Mexico dan nog", vertelt Wim. Bart, de regisseur van 'De Columbus', trouwde toen met een Mexicaanse en hij had hen uitgenodigd voor het trouwfeest. "Ik stemde in, maar nam me meteen voor om er twee weken vakantie aan te koppelen. Dat was heel fijn, twee weken lang op pad met vrouw en kinderen, heel veel cultuur, strand, lekker eten en fijne gesprekken. Natuurlijk hoop ik dat we zoiets vaker gaan kunnen doen, maar nu zit ik dus met 'Zomeravonden'. Bovendien heeft mijn oudste zoon tweede zit, die kon dus toch niet mee op reis", aldus de presentator.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws