"Zo'n mooi koppel": Sofie Dumont en echtgenoot Wim hebben iets groots te vieren Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

"Zo'n mooi koppel": Sofie Dumont en echtgenoot Wim hebben iets groots te vieren

"Zo'n mooi koppel": Sofie Dumont en echtgenoot Wim hebben iets groots te vieren

Het is een bijzondere dag voor Sofie Dumont. De tv-kokkin en haar echtgenoot, Wim Vannechel, hebben iets groots te vieren. Daarom besloot ze haar wederhelft eens stevig in de bloemetjes te zetten op sociale media.

Sofie Dumont en haar echtgenoot hebben een bijzondere mijlpaal te vieren. Gisteren was het namelijk exact tien jaar geleden dat de tortelduifjes elkaar eeuwige trouw beloofden. “10 years down, 4ever to go”, schrijft de tv-kokkin smoorverliefd op Instagram.

Daarbij deelt Sofie een fotoreeks vol leuke momenten van de afgelopen tien jaar. Daarbij horen natuurlijk enkele kiekjes van hun trouwdag zelf of met hun dochter, Grace (10), maar ook heel wat mooie herinneringen aan reizen, rode lopers en feestjes samen. Het koppeltje is duidelijk nog steeds even gelukkig samen.

Dat is liefde

Dat juichen Sofies volgers alleen maar toe. Daarom willen ze haar uitgebreid feliciteren met haar en Wims tinnen bruiloft. “Ohlaaa, zo mooi”, “Zo’n schoon koppel”, “Proficiat en schol op jullie”, “Congrats, lovebirds”, “That’s amore”, “Als het goed is, vliegt de tijd”, “Wauw, tien jaar al” en “Doe er nog oneindig veel bij”, luidt het in de reacties.

1 claps
1 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws