Zorgwekkend nieuws over gezondheid van Sandrine André: "Ziekte zit in de genen" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Zorgwekkend nieuws over gezondheid van Sandrine André: "Ziekte zit in de genen"

Zorgwekkend nieuws over gezondheid van Sandrine André: "Ziekte zit in de genen"

Het is een bijzondere week voor Sandrine André. Woensdag, op 22 februari, mocht ze namelijk 50 kaarsjes uitblazen. Vieren heeft ze uitbundig gedaan. Maar helaas heeft de ‘Familie’-actrice nu ook somber nieuws over haar gezondheid.

Sandrine André is al zo’n 26 jaar, waarvan 12 gelukkig getrouwd, samen met haar man Hans Ligtvoet, die 18 jaar ouder is dan haar. Dat leeftijdsverschil zorgt ervoor dat de ‘Familie’-actrice wel eens stilstaat bij de gezondheid van haar man. “Statistisch gezien is de kans dat hij voor mij komt te overlijden groot”, zegt ze in Primo.

Maar ook haar eigen gezondheid durft al eens door haar hoofd te spoken. Zeker omdat ze haar ouders op jonge leeftijd is verloren. Zo begon haar mama in de helft van haar leven te dementeren en is ze zo’n 11 jaar geleden aan de ziekte overleden. “Maar ook de kans dat ik ooit dementie zal ontwikkelen is reëel”, klinkt het plots bij Sandrine. “Hoewel mijn familie niet groot is, zit de ziekte duidelijk in de genen”, vertelt Sandrine.

“Praten we vaak over deze onderwerpen? Nee, maar ze zijn ook geen taboe”, aldus Sandrine. “Hans en ik zijn ons er bijvoorbeeld van bewust dat als we nog een grote reis willen maken, we niet nog tien jaar moeten wachten”, besluit de soapactrice.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws