Zus van Kat Kerkhofs voor de eerste keer mama geworden: "Omg, hoe prachtig!" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Zus van Kat Kerkhofs voor de eerste keer mama geworden: "Omg, hoe prachtig!"

Zus van Kat Kerkhofs voor de eerste keer mama geworden: "Omg, hoe prachtig!"

Kat Kerkhofs is zopas een trotse meter geworden. Haar zus Lyn Kerkhofs mocht op 18 december haar eerste kindje verwelkomen.

Het babygeluk kan niet op bij de familie Kerkhofs. Eerder dit jaar kregen Kat Kerkhofs en Dries Mertens hun zoontje Ciro Romeo, en nu is haar zus Lyn aan de beurt. Zij is op 18 december bevallen van haar eerste kindje. Dat nieuws maakt ze nu zelf bekend op Instagram. “Welkom allerliefste Billie Bruinier”, schrijft ze. Lyn deelt ook meteen enkele prachtige beelden van de pasgeboren baby.

De zus van het bekende tv-gezicht onthulde deze zomer dat ze in verwachting is. Nadat ze tante is geworden van Ciro Romeo, mag ze zich nu ook de fiere mama van Billie noemen. Kat is door het dolle heen en reageert enorm enthousiast op dit heuglijke nieuws. “Mijn allermooiste metekindje”, klinkt het. Ook haar man Dries plaatst een hartje in de commentaren.

Enkele andere BV's wensen de kersverse mama ook een dikke proficiat toe. “Prachtige Billie”, aldus Jolien Roets. “Wauw! Wat een prachtig kindje”, reageert Lize Feryn. “Oh, zo schoon”, zegt Eline De Munck dan weer. Ook leen Dendievel moet wat kwijt. “Oh, met een schoon wipneusje! Geniet!", reageert ze.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws