Zware klap voor Ingeborg Sergeant: "Opgenomen in het ziekenhuis" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Zware klap voor Ingeborg Sergeant: "Opgenomen in het ziekenhuis"

Zware klap voor Ingeborg Sergeant: "Opgenomen in het ziekenhuis"

Met Ingeborg Sergeant gaat het prima, zeker na haar comeback op het scherm met ‘Million Dollar Island’ op VTM2. Helaas kreeg de presentatrice op privévlak wel een pak slechter nieuws te horen.

Ook Ingeborg kan niet ontsnappen aan de nodige pech of miserie. Zo werden zowel haar vader als haar schoonmoeder onlangs opgenomen in het ziekenhuis. “Ouderdomskwaaltjes”, legt de ‘Million Dollar Island’-presentatrice uit in Primo. “Maar op zulke momenten kijk ik naar het licht. En dan koester ik dankbaarheid voor het verplegend personeel. Omdat zij inspanningen doen om die twee oude rakkers bij te staan.”

“Ook in moeilijke tijden is het belangrijk om positief te blijven”, besluit Ingeborg. En dat lukt haar ook. “M’n schoonmoeder is al een tijdje terug thuis”, stelt ze meteen gerust. Bij haar vader is het een ander paar mouwen. “En papa, die al 89 is, zit tijdelijk in een woonzorgformule.” Daar herstelt hij momenteel van een gescheurde milt. “Ik heb het gevoel dat hij die shock nog aan het verwerken is. Op zo'n gezegende leeftijd zoiets meemaken, is niet niks”, beseft zijn dochter maar al te goed.

Diepe watertjes doorgezwommen

Maar ook zijn revalidatie verloopt voorlopig goed. Stap voor stap gaat hij erop vooruit. En dat is niet evident, want exact vijf jaar geleden verloor hij zijn grote liefde, de mama van Ingeborg. “Ze was 84. Op gezondheidsvlak had zij ook heel wat watertjes doorgezwommen. Een hersenbloeding, een hartaanval, twee zware heupbreuken... Ze was gewoon op”, aldus de presentatrice.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws