Zware tegenslag voor Celien Hermans: zangeres deelt somber nieuws over haar gezondheid

230905margrietcelienhermansvtm
Nadat Margriet Hermans (69) geveld werd door de griep, heeft nu ook haar dochter Celien Hermans geen goed nieuws te melden over haar gezondheid. Dat laat ze weten via haar Instagram Stories.
Margriet Hermans moest afgelopen weekend een optreden op de Wieltjesfeesten in Menen cancelen. De zangeres is namelijk al enkele dagen geveld door de griep. Haar dochter Celien verving haar op het podium. 
Maar helaas blijkt nu ook zij geveld te zijn door de griep. "Wanneer je lijf na weken knallen dan toch forfait moet geven door de griep. Op tijd naar m’n bedje en ‘Friends’ to the rescue", schrijft Celien op haar Instagram Stories bij een foto vanuit haar bed. Meteen werd de zangeres overstelpt met beterschapswensen.

Rust

"Wauw, zo snel en zoveel lieve berichtjes. Dankjewel allemaal. Ik leef nog hoor. Het zijn drukke weken geweest en nu is er voor het eerst in een lange tijd een pauzemomentje. Dus alles wat al even zat te wringen krijgt nu een kansje om naar buiten te komen. Maar niets wat veel dutjes, theetjes en een Dafalgan niet kunnen oplossen", aldus Celien. Ze wil haar volgers ook bedanken voor de lieve berichtjes voor haar mama.
"Ook dankjewel voor alle lieve berichtje voor mijn liefste mammie. Ze heeft vandaag het beste van zichzelf gegeven in Leuven (Margriet Hermans cancelde haar optreden afgelopen weekend, maar stond maandag wel opnieuw op het podium op de Jaarmarkt in Leuven, red.), maar is ook al enkele dagen aan het worstelen tegen de griep. Even enkele dagen rusten en dan zijn we hopelijk weer helemaal bijgeladen", besluit Celien.