1,5 maand na zware blessure: "Real Madrid neemt drastisch besluit over Thibaut Courtois" voetbal
voetbal

1,5 maand na zware blessure: "Real Madrid neemt drastisch besluit over Thibaut Courtois"

1,5 maand na zware blessure: "Real Madrid neemt drastisch besluit over Thibaut Courtois"

Thibaut Courtois is al zeker tot mei volgend jaar out met een zware knieblessure. Real Madrid moet het dus een lange tijd stellen zonder hun sterkhouder in de goal. Daardoor moesten ze ook op zoek gaan naar een degelijke vervanger.

Real Madrid besloot om Kepa Arrizabalaga van Chelsea te huren ter vervanging van Thibaut Courtois. Maar aangezien er geen aankoopoptie bijzat, keert Kepa Arrizabalaga na afloop van het seizoen opnieuw naar Chelsea.

En ook de 24-jarige Oekraïner Andriy Lunin zou volgende zomer graag vertrekken. Lunin wou afgelopen zomer al weggaan bij Real omdat hij meer speelminuten wou, maar door de blessure van Courtois moest hij blijven. Daar komt volgend seizoen waarschijnlijk verandering in.

Jeugd

Toch zou Real Madrid niet van plan zijn om een nieuwe doelman aan te trekken voor komend seizoen. Dat schrijft de website Fichajes. Zelfs al Lunin vertrekt, blijft Real vertrouwen hebben in Thibaut Courtois. Hij zou normaal tegen mei opnieuw fit moeten zijn. Als tweede doelman zou er gekeken worden naar de jeugd van Real. Zo is de kans groot dat de 18-jarige Fran Gonzalez zal doorschuiven naar de A-kern.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws