1,5 week na zijn zware operatie: plots zeer verrassend nieuws uitgelekt over Kevin De Bruyne voetbal
voetbal

1,5 week na zijn zware operatie: plots zeer verrassend nieuws uitgelekt over Kevin De Bruyne

1,5 week na zijn zware operatie: plots zeer verrassend nieuws uitgelekt over Kevin De Bruyne

Kevin De Bruyne herstelt momenteel van zijn hamstringblessure, waar hij anderhalve week geleden aan geopereerd werd. Nu is de 32-jarige middenvelder ook op een wel erg bijzondere plek gespot.

Manchester City moet het een tijdlang zonder hun sterkhouder Kevin De Bruyne doen. De middenvelder blesseerde zich enkele weken geleden opnieuw aan zijn hamstrings en moest daarvoor onlangs onder het mes. Die operatie liet hij uitvoeren in Antwerpen.

"Mentaal en fysiek was dat een gigantische ontgoocheling", liet De Bruyne vlak na de operatie weten op Instagram. "Ik hoop snel weer aan het werk te kunnen", klonk het ook nog. Toch zal hij in 2023 niet meer in actie komen.

Malinwa

Momenteel herstelt De Bruyne in België van zijn blessure. Afgelopen weekend konden heel wat voetbalfans ook een glimp opvangen van de middenvelder. Zo ging hij een kijkje nemen naar de match van KVC Westerlo tegen KV Mechelen. Kevin De Bruyne is namelijk al jarenlang goed bevriend met Steven Dufour, de coach van Malinwa. Op de beelden die op Twitter verspreid zijn, is te zien hoe Rode Duivel op krukken afzakte naar 't Kuipje.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws