AA Gent ziet Odjidja mogelijk naar directe concurrent in België vertrekken voetbal
voetbal

AA Gent ziet Odjidja mogelijk naar directe concurrent in België vertrekken

AA Gent ziet Odjidja mogelijk naar directe concurrent in België vertrekken

AA Gent begon als titelkandidaat aan het seizoen en wilde de strijd aangaan met Club Brugge. Na een gemiste start ging het echter volledig fout bij De Buffalo’s. De trainerswissels en slechte resultaten stapelden zich op. Dat steekt, ook bij Vadis Odjidja.

De 32-jarige Odjidja keerde in de zomer van 2018 terug naar ‘zijn’ AA Gent om prijzen te pakken. De ambitieuze Odjidja vindt het maar niets dat De Buffalo’s tegenwoordig maar wat aanmodderen in de Jupiler Pro League. Het is zelfs niet uitgesloten dat hij na afloop van het seizoen andere oorden opzoekt.

Nu of nooit

In makelaarskringen klinkt het dat het voor Odjidja nu of nooit is om prijzen te pakken en dat hij daarom overweegt om van club te wisselen. Het zou zelfs niet uitgesloten zijn dat hij naar een andere Belgische topclub verkast. De tijd begint stilaan te dringen en dat beseft Odjidja als geen ander.

Vadis werd als jonkie kampioen met Anderlecht, maar in die landstitel had hij uiteraard geen groot aandeel. Doorheen zijn carrière was de middenvelder een aantal keer dicht bij met Club Brugge, maar het lukte nooit. Liefst van al wil hij kampioen worden met AA Gent, zijn jeugdploeg.

Versterking

Als AA Gent zijn steunpilaar wil houden, zal het de huidige ploeg dan ook gericht moeten versterken in de zomer. Een belangrijk punt op de agenda van voorzitter Ivan De Witte en CEO Michel Louwagie, dat is nu al zeker.

De Witte en Louwagie willen volgend seizoen voor de titel kunnen gaan en zullen in samenspraak met trainer Hein Vanhaezebrouck een zo sterk mogelijke kern proberen samen te stellen. Mét Odjidja? De tijd zal het uitwijzen.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws