Chaos bij AA Gent: spelers laten Hein Vanhaezebrouck volledig in de steek voetbal
voetbal

Chaos bij AA Gent: spelers laten Hein Vanhaezebrouck volledig in de steek

Chaos bij AA Gent: spelers laten Hein Vanhaezebrouck volledig in de steek

AA Gent werd woensdagavond door KAS Eupen uit de Croky Cup gekegeld. Via de kortste weg kunnen De Buffalo's al niet meer naar Europa. Trainer Hein Vanhaezebrouck staat machteloos - hij werd andermaal in de steek gelaten door zijn ploeg.

Toen AA Gent op achterstand kwam, was het over en uit. De Buffalo's slaagden er niet in om het blok van de tegenstander te ontwrichten. “Dat is geen nieuw probleem, hé”, aldus Vanhaezebrouck in Het Nieuwsblad. “Als zij laag gaan staan, is er weinig ruimte om middenvelders, laat staan offensieve spelers aan te spelen."

"Daar hebben wij het moeilijk mee"

"Soms is die ruimte er wel, maar dan moet je er wel nog in slagen ze te vinden. Daar hebben wij het moeilijk mee. En dat is helaas een probleem dat we niet in één, twee, drie kunnen omkeren", besluit Vanhaezebrouck.

De T1 van AA Gent heeft het er duidelijk moeilijk mee dat zijn ploeg niet het voetbal kan brengen dat hij voor ogen heeft. Vooral het defensieve compartiment baart Vanhaezebrouck zorgen. Het is niet voor het eerst dat de verdedigers door de mand vallen.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws