Fabrizio trekt stoute schoenen aan in 'De Bachelor': "Geen spijt van" voetbal
voetbal

Fabrizio trekt stoute schoenen aan in 'De Bachelor': "Geen spijt van"

Fabrizio trekt stoute schoenen aan in 'De Bachelor': "Geen spijt van"

Fabrizio maakt het erg gezellig in de nieuwe aflevering van 'De Bachelor'. "Wat goed aanvoelde, heb ik gedaan… en ik heb er geen spijt van", aldus de Limburger.

De eerste kus in ‘De Bachelor’ is een feit. Vanavond krijgen we te zien hoe Fabrizio op date is met vrijgezel Phaedra. De twee zitten aan tafel met lekker eten en een glaasje wijn er bij. Fabrizio voelt dat er een klik is. Hij kijkt de blondine diep in de ogen en neemt haar hand liefkozend vast.

Hoewel Phaedra laat weten dat ze zich er best ongemakkelijk bij voelt, is de realityster zeker van zijn stuk. “Zij is één van de weinige meisjes die ook durfde te flirten”, horen we Fabrizio zeggen. Hij waagt zijn kans en kust Phaedra vol op de mond.

Aantrekkingskracht

“Ik zat daar en dat gebeurde gewoon. Ik heb ook niet zelf het initiatief genomen”, reageert Phaedra achteraf. “Ik ben er van overtuigd dat het qua aantrekkingskracht wel goed zit. Ik zie dat gewoon hoe dat hij naar mij kijkt. Dat kan niet anders.”

“Ik heb gewoon gedaan wat goed voelt, denk ik”, gaat Fabrizio verder. “Het begon bij die éne zoen. Wat goed aanvoelde, heb ik gedaan… en ik heb er geen spijt van. Ik heb wel het gevoel dat ik Phaedra een stukje beter heb leren kennen. Ik vind dat de kus wel veelzeggend genoeg was.”

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws