Imke Courtois doet pijnlijke vaststelling over Club Brugge: “Het enige" voetbal
voetbal

Imke Courtois doet pijnlijke vaststelling over Club Brugge: “Het enige"

Imke Courtois doet pijnlijke vaststelling over Club Brugge: “Het enige"

Club Brugge zette onder het bewind van voorzitter Bart Verhaeghe grote stappen vooruit. Echte concurrentie heeft Club op dit moment nit, zo moet ook analiste Imke Courtois vaststellen.

In De Zondag kreeg Courtois de vraag van welke Belgische topclub ze aandelen zou kopen, moest ze de kans krijgen. “Van Club Brugge natuurlijk, momenteel een voorbeeld van stabiliteit. Het enige eigenlijk”, concludeert de analiste. Het zegt eigenlijk alles over de verhoudingen tussen Club Brugge en de andere teams in de Jupiler Pro League.

“Ik vind het zo weinig bevattelijk, een aandeel van een voetbalclub kopen”, vertelt Courtois nog over de nakende beursgang van Club Brugge. Wat koop je dan: de rechtervoet van Noa Lang? Goede investering, zou ik zeggen! (lacht) Maar voor supporters moet het wel wat hebben, mede-eigenaar van je geliefde club zijn. Maar de winst zit daardoor ook meer in het emotionele, denk ik.”

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws