Jan Mulder haalt zwaar uit naar Antwerp-speler: "Ik krijg er hartkloppingen van" voetbal
voetbal

Jan Mulder haalt zwaar uit naar Antwerp-speler: "Ik krijg er hartkloppingen van"

Jan Mulder haalt zwaar uit naar Antwerp-speler: "Ik krijg er hartkloppingen van"

Op woensdagavond konden we zien hoe Antwerp zich voor de eerste keer plaatste voor de groepsfase van de Champions League. Toch verliep de eerste helft tegen AEK Athene niet zorgeloos. En daarover moest Jan Mulder ook wat kwijt in de VTM 2-studio.

De 'Great Old' heeft het gedaan: nadat ze AEK Athene al met 1-0 versloegen in de heenmatch, konden ze ook hun terugmatch winnen met 2-1. Daardoor plaatste Antwerp zich voor de allereerste keer in de geschiedenis van de voetbalploeg voor de groepsfase van de Champions League.

Maar het had niet veel gescheeld of de 'Great Old' had in de eerste helft al flink achtergestaan. Zo bleef de Franse doelman Jean Butez uitvoetballen vanuit de kleine carré, waardoor AEK meermaals in de buurt van het Antwerpse doel kwam. En dat was ook Jan Mulder, die in de studio bij VTM 2 zat, niet ontgaan.

Doodsangsten

Hij was na de eerste helft allesbehalve mild voor de Franse doelman en de Antwerpse ploeg. "Ik sta doodsangsten uit. Ik krijg echt hartkloppingen van het getreuzel van de keeper van Antwerpen. Die bal moet gewoon naar voren", klonk het verontwaardigd. Uiteindelijk kwam het allemaal goed en kon de 'Great Old' met 2-1 winnen van AEK Athene.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws