Kat Kerkhofs doet bekentenis over Dries Mertens: "Ik heb serieus mijn ogen opengetrokken" voetbal
voetbal

Kat Kerkhofs doet bekentenis over Dries Mertens: "Ik heb serieus mijn ogen opengetrokken"

Kat Kerkhofs doet bekentenis over Dries Mertens: "Ik heb serieus mijn ogen opengetrokken"

Toen Dries Mertens aan het revalideren was in Antwerpen, verbleef Kat Kerkhofs even alleen in Napels. Maar ondertussen kan het koppel in Italië opnieuw samen van elkaar genieten.

Naar aanleiding van het nieuwe programma 'Kat zonder grenzen' kon N Magazine Kerkhofs onder meer uitvragen over haar relatie. "Nu ben ik in Napels gebleven. En die rust heeft me deugd gedaan. Heeft ons deugd gedaan", bekent ze daarin. "Omdat Dries en ik samen thuis waren en je uiteindelijk toch andere gesprekken met elkaar hebt."

Niet over voetbal, maar dat wil niet zeggen dat Kerkhofs niet beseft welke carrière haar partner ondertussen al gemaakt heeft. “Dries is een laatbloeier. Hij is pas laat echt doorgebroken. In het begin denk ik niet dat ik het allemaal zo serieus nam. Inmiddels heb ik ook mijn ogen opengetrokken: Ah ja, wat hij doet, is écht wereldniveau. Ah ja, hij is écht een van dé topvoetballers aan het worden.”

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws